Развитието на епидемията от март месец досега върви с равномерни

...
Развитието на епидемията от март месец досега върви с равномерни
Коментари Харесай

Мангъров за задължителните маски в училище: Това е извращение с децата ни!

" Развитието на епидемията от март месец до момента върви с равномерни темпове и няма мотив за изключителни стресове. " Това съобщи доцент Атанас Мангъров в изявление и добави, че няма нищо притеснително, тъй като съотношението сред направени и позитивни проби е едно и също.

" Естествено през есента, когато хората стартират да се събират по-често и по-продължително в едни и същи пространства, а децата тръгнат на учебно заведение и детски градини, ще има повече контакти сред тях и хората ще стартират да се разболяват от всевъзможни вируси и инфекции, присъщи за по-студените месеци. "

Доц. Мангъров показа още, че признаците на всички простудни вируси са неразличими от тези на ковид а тогава, когато той протича симптоматично. 

" Ако продължим да действаме като до момента - да се вършат хиляди проби, то системата ще блокира. Трябва да се върнем към естествената медицина - хората, които нямат клинични признаци, би трябвало да живеят обикновено. А инфектираните, в случай че не са доста заболели, да си стоят у дома, а останалите да влязат в болница. Но това са неща, които са известни откогато свят светува. Карантинните ограничения са непотребни. ", безапелационен е специалистът.

Доц. Атанас Мангъров също разяснява, че е значимо да се затегнат хигиеничните марки в учебните заведения. Той е на мнение, че децата би трябвало да тръгнат на учебно заведение по напълно естествен метод като всяка друга година. 

" Дистанционното образование при учениците не е никакво обучение. Всеки, който твърди противоположното лъже себе си и другите. Няма по какъв начин да се реализира цялостна изолираност при учениците и който твърди, че тя е допустима, несъмнено не е ходил на учебно заведение. При децата затрудненията от това заболяване са по-малко вероятни, а построяването на колективен имунитет е неизбежно. "

" Извращение е да карат децата да стоят с маски от самото начало в учебно заведение. Така считам аз. Освен това маски те би трябвало да се сменят на всеки два часа - по какъв начин ще се реализира това и по какъв начин ще се отрази на бюджетите на родителите? ", сложи въпрос Мангъров.

Той съобщи, че не се опасява от пандемията и показа статистика, съгласно която броят на умрелите от ковид е еднакъв на броя на починалите от автомобилни произшествия през 2019 година.

" Е, какъв брой се отхвърлиха да карат и да пътуват с коли, тъй като се опасяват? ", приключи доцент Мангъров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР