Развитие по сагата в Народния театър – режисьорът и пиарът

...
Развитие по сагата в Народния театър – режисьорът и пиарът
Коментари Харесай

Развитие по сагата в Народния театър: Напускат го и Велислава Кръстева, и Александър Морфов


Развитие по сагата в Народния спектакъл – режисьорът и пиарът от на следващия ден публично си потеглят. В извънреден коментар пред bTV служебният министър на културата Найден Тодоров разгласи, че е научил от новините.

Морфов е уволнен дисциплинарно от театъра, удостовери самият той пред bTV. Новината заяви във Facebook и неговата брачна половинка – Рени Врангова.



По-рано Велислава Кръстева разгласи персонално в профила си във Facebook, че напуща.



До напрежение към назначението на Кръстева за пиар на спектакъл се стигна, откакто Морфов надраска вратата на „ Връзки с обществеността на Ахмед Доган “ и „ Изчезвай “ в символ на противоречие, че на 2 октомври тя е придружила почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган за гласуването.

Оказва се, че министърът на културата не е предизвестен за решението на шефа на Народния спектакъл да се раздели и с двете страни в спора.

„ Разговарях с шефа, сподели ми, че заради многочислени нарушавания е освободил дисциплинарно Морфов, а пиарът е напуснал по взаимно единодушие. Надявам се и имам вяра, че Народният спектакъл ще преодолее това “, разяснява.

Част от трупата на Народния спектакъл се застъпи за Морфов и изиска оставката на шефа Васил Василев. Друга част направи подписка в отбрана на Василев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР