Развитие европейски държави като Германия, Италия, Франция, Испания плащат по

...
Развитие европейски държави като Германия, Италия, Франция, Испания плащат по
Коментари Харесай

Мая Манолова предизборно плаче за газ от „Газпром“

Развитие европейски страни като Германия, Италия, Франция, Испания заплащат по метода, по който желае „ Газпром “ и това е показателно какво би трябвало да направи и българското държавно управление.

Това съобщи в студиото на Нова ТВ водачът на „ Изправи се БГ “ Мая Манолова, която надали инцидентно се включи в хора на тези, които упорстват да продължаваме да преговаряме с „ Газпром “ за доставка на газ. При все, че редица специалисти предизвестяват, че нямаме потребен ход с „ Газпром “, тъй като съветската компания с политиката си сподели, че не може да бъде благонадежден сътрудник.

Спекулира се с плановите поправки, които прави „ Газпром “. Мислите ли, че 30 000 и 3 млн. български семейства, че могат да бъдат причина, с цел да се откажем от „ Газпром “, попита Манолова.

Според нея българското държавно управление би трябвало да сложи ясни условия на „ Газпром “, които се отнасят до това да ни подсигурява, че няма да търси неустойки, да получим контрактувания газ на цената, на която сме го купували до момента и трето – да предоговарим цената на газа, която да е към 260 лв., което ще е със 100 лева по-малко от цената, която ще платим за втечнения американски газ, разяснява Манолова.

Според партийният водач цената на бензин и дизел са с 1 лев по-високи, като имаме поради цената на съветския нефт на пазара.

74 $ беше цената на суровия съветски нефт през вчерашния ден и той е бил на тази цена и преди година. Тогава цената на бензина у нас беше с лев и повече по-ниска от сегашната цена. Проблемът е на „ Лукойл “, който преработва недопечен нефт на ниски цени, а продава бензин и дизел на високи цени. Българската страна има златна акция в „ Лукойл “ и може да се намеси със своя представител във компанията. Крайно време е разпънатият чадър на страната над една компания да бъде спретнат, прикани от ефира водачът на " Изправи се БГ ".

Мая Манолова предизвести политиците, че не би трябвало да си мислят, че живеят на Абаносовата кула, тъй като хората ще желаят виновни решения от тях.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР