Развити региони с условия за по-добър живот за всеки български

...
Развити региони с условия за по-добър живот за всеки български
Коментари Харесай

Има как да имаме развити региони и условия за по-добър живот във всяко кътче на България


Развити райони с условия за по-добър живот за всеки български жител са моторът, който може да изведе България на друга скорост на развиване. Обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ има явен и транспарантен проект по какъв начин страната ни да излезе от застоя и стабилната беднотия от последните десетилетия.
Редовният кабинет „ Петков “ предприе съответни дейности за унищожаване неравенствата сред районите. За първи път беше препоръчано транспарантно и заслужено разпределение на средствата за общински планове, с цел да усетят жителите измененията във всекидневния си живот. Загърбена беше наложената през последните 10 година от ръководството на ГЕРБ процедура финанси да отиват единствено към „ обичани кметове “.
Договорено беше планиране на 5 моста над река Дунав с Румъния, започва и планът за тунел под Шипка. Тези планове ще оказват помощ за стимулиране на стопанските системи на районите. България може да се развива на една скорост при точно и отмерено вложение съгласно потребностите на всяка област и община. Не е обикновено 5 общински центъра да притеглят хора, а цели райони да обезлюдяват. Не е обикновено стандартът на живот сред дребните и огромни обитаеми места да е голям.
Пари в страната за естествен европейски живот на жителите има. Важно е да се спрат схемите за обири и средствата да се насочат към вложения в производства, а оттова и за почтени приходи на работещите.
Обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” има ясна стратегия с транспарантни стъпки за обезпечаването на стопански взрив на всеки район в България – както в огромните обитаеми места, по този начин и в общинските центрове, и в селата. Ще влагаме 50 милиарда лева поравно в Северна и в Южна България. Средствата ще бъдат обезпечени от еврофондовете, от Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ), и отчасти от националния бюджет.
Ще подкрепим бизнеса да усили продуктивността си, както и стандарта на живот на работещите, с цел да преодолеем изоставането от Европа. Малките и междинни ферми ще се трансфорат в народен приоритет, с цел да обезпечат за хората качествени плодове, зеленчуци, месни и млечни артикули на ниски цени.
С точно и транспарантно ориентиране на средствата, градовете и селата на България могат да бъдат място за пълностоен живот. Всеки български жител би трябвало да има обезпечен достъп до чиста питейна вода, положително опазване на здравето, качествено обучение, комфортен превоз, развита инфраструктура и бърз интернет.
Наш приоритет е да довършим и 6 стратегически пътни плана, значими за развиването на районите. Това са тунелите през Петрохан и при Шипка. Автомагистрала „ Хемус “ ще бъде изцяло скоростно трасе, построено законосъобразно. Ускорено ще се построи обходен път към Плевен за автомагистрала “Хемус ”. Планира се планиране на продължение на автомагистрала „ Черно море “ от южната българска граница до румънската, като част от линията Александропулис – Констанца. Освен това ще се довърши строителството на автомагистрала „ Европа “ и на пътя Видин – Ботевград. Приоритетни ще са и обходни пътища, които са значими за националната и районна съгласуваност. Всичко това ще се построи при спазването на одобрените стандарти, без обири на средствата и без изчезнали сантиметри асфалт. За задачата ще бъде въведено законодателство, което да уреди статута на съществуващите противозаконни възлагания на пътни градежи от времето на ГЕРБ, в това число противозаконните инхаус възлагания и строителство с понижено количество асфалт.
За да живеят българските жители в обикновено общество със заслужено обявяване на разходваните обществени средствата, ще подсигуряваме бистрота и успеваемост при всички публични поръчки. Няма да се позволен нагласени състезания, при които парите отиват при едни и същи компании, от които хората не виждат усъвършенстване в всекидневието си.
Туризмът ще бъде подсилен като стратегически бранш за развиване на районите и значим източник на доходи за хората по места и локалните стопански системи.
Достъпът на всеки български жител до непрекъснато течаща чиста питейна вода дружно с построяването на пречиствателни станции за питейна вода и отпадъчни води ще бъде обезпечен като вложения в проект за стабилно развиване на районите. Има по какъв начин да подсигуряваме здравето на хората и да осигурим съответна грижа за природата.
Планираме и обезпечаване на най-малко 50% от финансирането по европейските стратегии до 2027 година за трите северни района на страната и стимулиране на капиталовата им среда – за повече благоприятни условия за работа и нарастване на приходите.
Равномерното развиване на районите е значимо, с цел да се обезпечат вложения и естествени условия за живот във всяко едно кътче на страната. Обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” има експертния потенциал и може да направи нужните промени в интерес на жителите. За задачата е нужно болшинство за съставяне на устойчиво държавно управление, което ще продължи положителните практики, стартирани от последния постоянен кабинет на Политическа партия и Демократична България, с цел да се трансформира България в естествена европейска страна. Има по какъв начин.
Изборът е явен. Стабилна беднотия още веднъж или европейски приходи за естествен европейски живот. Няма избавител, зависи от теб. Гласувай на 2 април с номер 12. Има по какъв начин!

Предизборна обява.Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР