Развихрят се теории на конспирациите кой седи зад протестите.Някои се

...
Развихрят се теории на конспирациите кой седи зад протестите.Някои се
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Търпението на народа се изчерпа! Управляващите се самозабравиха и живеят в заблуда. Привижда им се Путин

" Развихрят се теории на конспирациите кой седи зад митингите.

Някои се чудят за какво и по какъв начин по този начин избухнаха без необикновен мотив.

" Застрахователите са нагли и алчни. Плашат, че гражданска отговорност ще стане 1000 лв., в случай че не се вкарат ограничавания 20 хиляди лв. прочие..

Без необикновен ли? Въпросът не е толкоз в бензина, който е бил и по-скъп, нито в налога за остарял автомобил и по-висока застраховка. Въпросът е, че търпението все в миналото свършва и някой излиза на улицата. Все в миналото им писва да ги вършат на простаци, че такива били цените на петрола, покритията за вреди и старите коли замърсявали.

Каквито и сладки приказки да приказва Борисов, че страната в никакъв случай не била в " по-добра кондиция ", че в България междинната заплата е 1000 лв. и до края на мандата МУ става 1500 лв., действителността е друга. Масовата заплата е 600-700 лв., има даже точни информации, да не изтъквам всичко, само че 80% от българите са с приходи под 500 евро на месец, а повече от половината са и под 250 евро на месец.

С такива пари няма по какъв начин да си купиш нова кола, а цените на множеството неща от първа нужда са като в Европа, където междинните заплати са от 4 до 10 пъти по-високи. Затова и се опразва България. И тези, които остават тук, не могат да търпят повече някой непрекъснато да измисля по какъв начин да ги дои и стриже с лобистки закони, при тези ниски приходи ", съобщи журналистът Иван Бакалов, написа actualno.com.

Който се чуди на митингите, очевидно е с по-високи приходи и по тази причина не ги схваща. И ръководещите се самозабравиха и живеят в илюзия. И ги приписва на Радев, Българска социалистическа партия, даже ръката на Путин се привижда на някои.

Самозапалванията и митингите през зимата на 2013 година също не ги схванаха и ги приписваха на тъмни сили. И тогава медиите бяха запушени и лееха успокоителни вести по какъв начин България е финансов първенец като Германия, какъв брой сме постоянни и става все по-добре, а хората изнемогваха от остеритета, добави той. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР