Разведеният коментатор на Гала гушка и целува младата актриса Ива

...
Разведеният коментатор на Гала гушка и целува младата актриса Ива
Коментари Харесай

Георги Блажев награби гаджето на улицата

Разведеният коментатор на Гала гушка и целува младата актриса Ива Папазова в центъра на София
Любовта на Георги Блажев и младата актриса Ива Папазова процъфтява. В това се убедиха и папараците на „ Уикенд ”, които засякоха тандема в центъра на столицата. Писателят и коментатор в „ На кафе ” не спираше да показва мощните си усеща към чаровната русокоска.

Брадатият брюнет прегръщаше и целуваше изгората си на всяка крачка, а в това време се озърташе да види дали останалите минувачи са го разпознали. Откакто го дават по малкия екран, той е станал доста суетлив и желае погледите да са ориентирани към него. Пък и към този момент не му е все тая по какъв начин се облича – гледа да е постоянно грациозен и да оставя положително усещане у близките. Когато попадна във фокуса на вездесъщите ни фоторепортери, беше по синьо-сив костюм, черна риза и бял чепик.

Блажев и приятелката му минаха през известен био магазин, с цел да си вземат еко сандвичи. Георги нееднократно е признавал, че преди време бил пълен, само че след развода си почнал да внимава какво поставя в устата си.

От проваления си брак сътрудникът на Гала има наследник, само че няма нищо срещу и Ива да го подари с рожба. Първородният му правоприемник се споделя Боян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР