Развъдчикът на куче, от което половината кучета от породата XL

...
Развъдчикът на куче, от което половината кучета от породата XL
Коментари Харесай

„Отгледах Кимбо, от когото произлизат половината от кучетата XL Bully в Обединеното кралство – това е истинската причина, поради която те убиват`

Развъдчикът на куче, от което половината кучета от породата XL Bully в Обединеното кралство могат да проследят своето завещание, твърди, че те единствено стават насилници когато хората ги поставят на стероиди.

Домашният любим на Густаво Кастро беше наименуван „ Убиеца Кимбо “, откакто групата за акция BullyWatch откри, че има минимум 10 набези на кучета по целия свят, включващи неговите потомци. Той също по този начин откри, че 32 от 50 разплодни кучета са свързани с него. Изследователите също имат вяра, че генерации XL Bullies могат да страдат от генетични болести или да станат нестабилни, тъй като Kimbo е предал извънредно стеснен набор от гени. То има именит статут в общността за отглеждане на XL Bully и родителите му са братя и сестри, демонстрират изследванията. Но Густаво споделя, че е " гальовен колос " и че не е имал никакви проблеми с потомството на Кимбо. Той пресметна, че кучето има сред 500 и 600 потомства по света.

Густаво от Лос Анджелис сподели пред The ​​Sun: „ Някои х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР