Разузнавателните служби на САЩ проучват как подозрителен бял прах е

...
Разузнавателните служби на САЩ проучват как подозрителен бял прах е
Коментари Харесай

Тръмп казва, че кокаинът, открит в Белия дом, е бил предназначен за Байдън или неговия син

Разузнавателните служби на Съединени американски щати изследват по какъв начин недоверчив бял прахуляк е попаднал в Белия дом
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че откритият в Белия дом кокаин е бил предопределен за сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън или за сина му Хънтър. Тръмп написа за това в Truth Social.

Той също по този начин допусна, че американските медии ще се опитат да отрекат историята доста бързо. Тръмп прикани администрацията на Съединени американски щати да популяризира фрагменти от сигурността, с цел да покаже от кое място идва опиатът в Белия дом.

По-рано беше обявено, че разследващите служби на Съединени американски щати изследват по какъв начин недоверчив бял прахуляк, евентуално кокаин, е попаднал в Белия дом.

Според локални публицисти съмнително вещество е намерено от тайните служби на Съединени американски щати на 2 юли по време на обиколка на Белия дом. Пристигналите на място специалисти оповестяват за открита жълта лента с надпис “кокаин хидрохлорид ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР