Разумно и отговорно поведение трябва да има и ротацията да

...
Разумно и отговорно поведение трябва да има и ротацията да
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Меморандумът не е коалиционно споразумение


Разумно и отговорно държание би трябвало да има и ротацията да се случи при ясни и транспарантни условия. Предходните 9 месеца демонстрираха ясно, че за ръководещото болшинство би трябвало да има механизъм за взимане на решения и да е ясно кой носи отговорност за предложенията и решенията. Toва съобщи депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова пред БТВ.

По думите ѝ България би трябвало да бъде ръководена от постоянно държавно управление .

Йорданова добави, че диалозите за за ротацията предстоят и чака да се случат. " Нямам никакви терзания, че диалози ще има ", сигурна е Йорданова в диалозите за меморандума за ротацията. Последните 9 месеца посочили, че е належащо би трябвало да има избрана обществена част и ясно изразени позиции.

Надежда Йорданова добави, че меморандумът е написан от ПП-ДБ. Меморандумът не е ултиматум, само че не е и съдружно съглашение. Това е по-скоро механизъм за взимане на решения. Не са водени диалози за сключване на съдружно съглашение, уточни Йорданова.

Тя добави, че диалозите за ротацията занапред стартират . Трябва да се дефинират най-хубавите хора и кой носи отговорност както за предлагането, по този начин и за поддръжката. Таблицата за умножение и разпоредбите за събиране и изваждане на оказват помощ на никого, разяснява Надежда Йорданова.
 Асен Василев чака ротацията да се случи
Асен Василев чака ротацията да се случи

България ще извърши критерия за инфлацията за еврозоната, уверен е той

За проблема към починалия към този момент Мартин Божанов-Нотариуса , Надежда Йорданова изясни, че  й е бил прочут случая към заканите по отношение на арбитър Владислава Цариградска . Тя се надява да се разплете случая към Нотариуса. Много е значимо политиците да не оставят ползата да спадне и да не бъде следващото знамение за 3 дни. Не мога да приема, че следствието за Пепи Еврото ще завърши безславно, както и странното отношение на Софийска районна прокуратура, която е оставила над 20 сигнала без последствия , посочи Йорданова.

Тя добави, че схемата на Нотариуса надвишава мрежата на правосъдната система и е мъчно човек да си показа, че това се е случвало без избран политически тил.
 Румен Радев настоя за всекидневен напън, с цел да се разкрие изцяло Нотариуса
Румен Радев настоя за всекидневен напън, с цел да се разкрие изцяло Нотариуса

Трябва да се постигане до политическите покровителства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР