Разумна майка на четири деца разкри как харчи само 3,09

...
Разумна майка на четири деца разкри как харчи само 3,09
Коментари Харесай

Майка, която храни цялото си семейство за 3,09 паунда на седмица с остатъчна храна, споделя тайна

Разумна майка на четири деца разкри по какъв начин харчи единствено 3,09 паунда на седмица, с цел да нахрани фамилията си, и даже има останала храна над.

Тъй като храната в доста супермаркети доста се е повишила и битовите сметки прибавят огромно напрежение към портфейла на фамилията всеки месец, намирането на най-хубавите покупко-продажби е от значително значение за поддържане на ниски разноски. Самотната майка Катрин Нийл потвърди, че можете да похарчите малко и да постигнете дълъг път.

37-годишната жена от Уелингбъро, Нортхемптъншир, се кълне в потреблението на набор от приложения, предопределени да се борят с храната боклуци - като Too Good To Go и Olio - за икономисване на пари. Тя е получавала ваучери за храна от държавното управление, само че упорства, че " това не е задоволително ". Майката към момента би трябвало да купува пресни плодове, зеленчуци и „ положително количество “ пълномаслено мляко за най-малките си деца, сподели тя пред спестяващата пари общественост LatestDeals.co.uk.

Говорейки за това по какъв начин съумява да изхрани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР