Разтревожена майка от Пловдив сигнализира за мъж с меко казано

...
Разтревожена майка от Пловдив сигнализира за мъж с меко казано
Коментари Харесай

Мъж се задоволява, гледайки деца на площадка в Пловдив

Разтревожена майка от Пловдив алармира за мъж с меко казано подозрително държание в парк в " Кършияка ".
Прочетете още
Марияна Петрова твърди, че въпросният " субект " е следял девойки на 12 години и е правил непристойни дейности. тя е пробвала да се свърже с Трето районно управление (на МВР) на няколко пъти, само че без триумф, описа.

Притеснително е и изказванието ѝ, че мъжът не за първи е видян в региона с сходно държание.

" Този " субект " обикаляше парк " Рибница ". Местеше се от скамейка на скамейка, до момента в който не видя две девойки на забележима възраст 12-13 години, които си играеха на детската площадка. Седна на пейката до тях и стартира да прави непристойни дейности със себе си. В същото време се пробвах да се свържа с 3-то РПУ, на шестия път, до момента в който още веднъж даваше свободно се отхвърлих. Снимах го, до момента в който се отдалечаваше. Всичко това се случи към 14 ч.

Отидох при децата да ги предупредя да внимават. В този миг нямаше доста хора в парка, една майка показа, че го е виждала неколкократно. Опцията 112 щеше сигурно да трансферира към районното, само че до момента в който обясниш на 5 индивида по веригата какво се случва, нямаше да има смисъл. Пазете децата си! ", предизвестява Петрова.

Преди два месеца още веднъж ви заяви за мъж, който е видян с непочтено поведене до площадка на бул. " България ". Тогава органите на реда бързо си свършиха работата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР