Разтърсващи емоции, болезнени откровения и неочаквани обрати очакват зрителите тази

...
Разтърсващи емоции, болезнени откровения и неочаквани обрати очакват зрителите тази
Коментари Харесай

Пореден мощен скандал в "Ергенът"

Разтърсващи страсти, мъчителни откровения и непредвидени обрати чакат феновете тази седмица в " Ергенът “ по bTV. Тази вечер (12 май, четвъртък) участничките ще би трябвало да извадят на бял свят скритите си креативен умения, с цел да изваят статуи и нарисуват Виктор, който ще им театралничи. Дамата, която се оправи най-впечатляващо със задачата, ще получи от първия " ерген “ на България специфична роза, нарисувана от самия него.

Имението ще се трансформира в изложба, хазаин на първата и единствена по рода си галерия на любовни изкуства, а задачата на Виктор да разпознае коя от дамите стои зад всяко едно от творбите ще стане мотив за същинска креативна конкуренция и наяве отчаяние у една от дамите.

По време на вечерния коктейл Деница ще признае на Виктор за болката от претърпяна невярност, а това ще го окуражи да опише в елементи за измяната, с което се е сблъскал в една от връзките си. Виктория Капитонова пък за пръв път ще си разреши да покаже страсти, откакто Виктор я пита за повода за краха на последната й връзка. С какви усеща инфлуенсърката се е разделила с някогашния си другар и за какво няма да сдържи сълзите си – отговорът довечера от 21:00 ч. в " Ергенът “ по bTV. Вечерта ще приключи с следващата Церемония на розата, след която още една от претендентките ще би трябвало да се сбогува с Виктор и да напусне имението.

Утре вечер (13 май, петък) Виктор ще подари на своите дами още едно прелестно преживяване, като ги приветства в света на екзотиката и магията. Момичетата следва да преминат през един от най-старите предбрачни ритуали в света, непокътнат и до ден сегашен – Вечерта на каната. Как си показват сватбата си с Виктор участничките, чии показа съответстват изцяло с тези на " ергена “ на България и кои от тях са подготвени за семейство и деца?

Зрителите ще станат очевидци и на последния коктейл в имението, който ще приключи пагубно за две от участничките. Напрежението сред Александра и Виктория Капитанова, което до момента беше единствено словесно, ще вземе връх и ще стане мотив за скандална реакция от страна на инфлуенсърката. Какво ще афектира Виктория Капитонова дотолкоз, че да реагира не с думи, а с дейности против Александра – отговорът единствено в " Ергенът “ по bTV.

Провокиран от обстановката, Виктор ще бъде изправен пред най-важното си решение до този миг. Вечерта ще приключи с инфарктна Церемония на розата, след която ще станат ясни имената на трите финалистки, които ще се борят за сърцето на Виктор идната седмица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР