Разтърсваща изповед на един женкар на възраст Откакто има ковид,

...
Разтърсваща изповед на един женкар на възраст Откакто има ковид,
Коментари Харесай

Изповед на женкар: Дедо Спас си щрака баджаци

Разтърсваща изповед на един коцкар на възраст

Откакто има коронавирус, аз съм станал незабележим. Маска, очила и шапка и напред-назад из метрото. Седя си на хладно, виждам си телефона като всички в близост, но аз си изщраквам баджаци, балдъри, готини крачета на мацки. Сега не е като преди трийсет години, дето малко да се види от баджака и ооо, смут, прикриваха се дамите едно време.


Деколте и колянце ееедвам се посочваха. Като бяхме млади и от най-оскъдната панорама се наежвахме полово.

Сега всичко е на показ. Снимам си баджаци на воля. Чак претърпявам!

Боя се, че съм станал подвластен от тия мои фотоси -приключения из метровлаковете. Ние мъжете от едно време към този момент гоним седемдесетака, но желанията ни са като едно време.

Не се давам за днешните мъжлета. Седят мъжлетата, млади мъже в разцвета си, а отсреща им на седалката във вагоните на метрото мацка до мацка. Винаги дамите са повече тройно от мъжете в метрото. А мъжлетата млади, с мускули и дори око не хвърлят към разголените по къси къси панталони мадами в близост. Че тия мадами за какво сядат по този начин разголени, нали някой да ги види.

Е, аз ги виждам ненаситно.

Да бъдат спокойни. Има кой да ги види какъв брой са хубави. Младите мъже през днешния ден към този момент не могат като нас, ядат доста химия и антибиотици от готовите храни. Жените не им готвят и те напълно са го закъсали със секса. Така да знаеш! Разбира ги дедо Спас тия работи, чувствам ги още щом ги видя момчурляците, никак ги няма.

А аз единствено от гледането съм си в парадайса. Абе панорама до панорама. Където и да погледна кълките на мадамите чааак до задните кълбета се виждат. Преметнати баджаци, но сочни ти споделям, чак да се задавиш от стремежи...Аз „ клечки” не взирам. Жената би трябвало да е обилна и над кръста и под него.

Една моя наборка, още я бива, като ми загледа фотосите, сподели че съм сластен старец. Аз да не съм тръгнал да пъдя мацки, крещя, единствено на фотография си ги виждам, и то балдърите, хубавите им баджаци. Тая наборка към този момент не я поканвам у дома, скапва ми настроението. Тя неотдавна оздравя от ковита, тъй като яде три дни пилешки кълки, –а те нали са цялостни с антибиотици, мина й като на пиле ковита.

Ти в този момент да не вземеш да ме наричаш стар похотливец, не съм, аз съм естет човек и виждам хубавото към себе си. Така хем съм радостен, хем съм здрав.

СИЛВИЯ РАДЕВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР