Разстреляният днес в София бизнесмен Петър Христов до последно е

...
Разстреляният днес в София бизнесмен Петър Христов до последно е
Коментари Харесай

Убитият бизнесмен нямал никакви опасения и ходел без охрана

Разстреляният през днешния ден в София предприемач Петър Христов до последно е ходел без защита и не е имал никакви опасения за сигурността си, научи "Блиц ". Той прекарал Нова година със фамилията, което е потресено и в потрес от бруталното му ликвидиране. Бизнесменът е бил доста непосредствен с депутати от разнообразни политически сили. Той е прочут филантроп и донор. Голям и буен почитател на футболния клуб "Левски ", той е държал цялостен скай бокс на "Герена " за 12 души с 30 000 лв. годишен наем.  
"Не разбрахме какво се случва. Изсвистяха патрони и той падна. Даже не разбрах, че е човек. Седях си на спирката и една жена изтича при нас и извика "Видяхте ли какво стана? Убиха един човек! ". Трепереше цялата. Всички бяхме в потрес. Чакахме рейс 64 ", Така разясняват убийството на предприемача инцидентни очевидци. По Христов е било стреляно от прилежащ градеж наоколо до офиса му. Най-вероятно убийството е поръчково. По него са изстреляни 8 патрона, като са го уцелили 4. 
Един от тях в главата, другите в региона на гръдния панер. По данни на Българска национална телевизия, три от патроните са попаднали в корема, три - в тила, другите два са били в главата и врата. След 30 минути в реанимация във ВМА мъжът е умрял. 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР