Разстоянието между двама влюбени със сигурност е един от най-трудните

...
Разстоянието между двама влюбени със сигурност е един от най-трудните
Коментари Харесай

Съвети за двойки, които са във връзка от разстояние

Разстоянието сред двама влюбени сигурно е един от най-трудните проби на силата на една връзка и в случай че и двете страни не са подготвени да положат спомагателни старания, тогава тази връзка е обречена. Ето няколко съвета по какъв начин да поддържате искрата между тях, даже в случай че не се намирате на същия континент:
Прочетете още
Уверете се, че сте на едно и също мнение по отношение на връзката
Комуникацията е основна във връзките от разстояние, само че постоянно двойките одобряват, че просто ще „ беседват “ всеки ден според графика им. Но „ говоренето “ може да значи разнообразни неща за всеки човек. Чатене? Говорене по телефона? Видео чат? Имейл? Изберете това, което е най-приятно и за двамата.

Уговорете си виртуални срещи
Макар и седмицата да разрешава най-много чатене и бързи диалози по телефона, една уговорена среща в Skype ще ви помогне да се почувствате по-близо до колегата си, без значение къде се намирате двамата.

Насърчавайте непосредственост
Какво ще вършиме по време на срещата си? Някои двойки са разкрили за продуктивно вършенето на напълно ежедневни неща дружно, въпреки и виртуално. Това може да бъде готвене по едно и също време (макар и отделно), гледане на филм дружно или разискване на книга, която и двамата сте чели.

Отбележете на календара си всички проекти за пътешестване
Редовните визити са от огромна значимост, когато сте във връзка от разстояние. Редуването на това кой ще върви при другия е изключително значимо, само че лекар Ани Хесех, лицензиран психолог от Hope and Sage Therapy в Торанс, Калифорния, поучава да си уговаряте срещи някъде по средата. Тя счита, че това е освен обективен компромис, само че също по този начин разрешава на двойката да се наслаждения на ново място дружно. Комбинацията от вълнението, което носи разглеждането на един нов град с тръпката от срещата с обичания ще направи щастието още по-голямо.

Заобичайте бавната преписка
Бързият отговор с емотиконка по чата или със селфи на селфито са сигурно приятни, само че отделянето на време за писане на писмо или изпращането на колет прибавя детайл на изненада и малко романтика във връзката.

Интересувайте се от прочувственото здраве на другия
Всяко човешко създание, без значение дали е във връзка от разстояние или не, има положителни и неприятни дни. Но за тези, които са във връзка, където живеят или виждат колегата си всеки ден, има равнище на комфорт, което е обвързвано физическото наличие на обичания човек. Важно е да споделяте намерено за всички аспекти от живота си, без значение дали става дума за хубави или неприятни неща.

Имайте свои лични цели
Може да ви се стори, че крайната ви цел е шерването на дом (или най-малко пощенски код) с половинките, само че не забравяйте да запазите и персоналните си цели на напред във времето. Споделяйте тези желания с колегата си, с цел да могат те да ви поддържат и да се уверите, че и двамата сте се насочили в същата посока.

Обърнете се съм локална общественост

Има онлайн групи за всичко, в това число и за двойки във връзки от разстояние. Независимо дали става въпрос за група във Фейсбук или локална такава, потърсете система за поддръжка, която в действителност може да разбере през какво преминавате.

Състезавайте си другарски между тях
Някои споделят, че онлайн игрите са една от най-популярните действия за свързване в общността на хората с връзки от разстояние - няма нищо друго като малко другарска конкуренция, която да разпали страста. Но даже и да не си падате по видеоигри, можете да опитате нещо като това кой може да получи най-хубавия резултат на тривиа в приложения като Learned League.

Определете дата за преместването ви дружно - или най-малко общ проект
След като е ясно, че и двете страни се интересуват от връзка с дълготраен проект, започнете да вършиме проекти за обединяване. Разбира се, такива проекти биха изглеждали друго за всяка двойка, само че в случай че знаете, че вашата връзка от разстояние няма да е такава вечно, ще ви се коства, че тежките дни си заслужават.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР