Разследващият журналист от Червен бряг Иван Гешов вдигна на крак

...
Разследващият журналист от Червен бряг Иван Гешов вдигна на крак
Коментари Харесай

От Червен бряг до Монтана: Полицията на крак заради разследващ журналист

Разследващият публицист от Червен бряг Иван Гешов подвигна на крайник полицията, откакто първо беше разгласен за национало търсене, а няколко часа по-късно се появи в отстоящия на към 70 км град Монтана.

Всичко стартира през вчерашния ден вечерта, когато изданието " Биволъ " заяви на страницата си във Facebook, че Христо Гешов е в неопределеност.

" След серия негови следствия, довели до арест и обвинявания против кмета на Червен Бряг, Христо беше атакуван и пребит пред дома си, заради което живееше под полицейска отбрана ", гласи известието. След това е конкретизирано, че поради работата си е бил опетнен, като това го е тормозило душевен. " По наша информация Христо е претърпял доста тежко тези клюки. Заблудил е служителя на реда, причислен за отбраната му и е липсващ по лично предпочитание. Възможно е да е напуснал страната. Или по-лошо... Молим, в случай че някой има информация за местонахождението му да алармира на Министерство на вътрешните работи ", прибавят от " Биволъ ".

Тази заран стана ясно, че с Гешов не се е случило най-лошото. По информация от основния редактор на врачанското издание " Зов Нюз ", за което журналистът работи, той е открит, като сега дава показания в полицията в Монтана.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР