Разследващият журналист Марин Николов започва работа в bTV. „От днес започвам

...
Разследващият журналист Марин Николов започва работа в bTV.
„От днес започвам
Коментари Харесай

Разследващият журналист Марин Николов започва в bTV


Разследващият публицист Марин Николов стартира работа в bTV.

„ От през днешния ден стартирам работа в bTV. Малко рестарт. Ще върша вести, следствия и репортажи за нещата от живота по телевизия, която и в този момент пази държанието на четвърта власт. Дано продължи дълго по този начин. Чест и почитания към новите сътрудници и към всички, които бяха с мен през последните месеци. Пътят не е еднакъв и надали ще бъде, само че това към този момент не е изненада. Живи и здрави, продължаваме дружно! “, написа във фейсбук Николов.



На Фейсбук страницата на bTV също се събощава,ч е Николов стартира работа с думите: "Марин е създател на редица значими журналистически следствия в разнообразни сфери: от документни измами и екология до публични поръчки, иманярска мафия, корупцията във властта и други, за които е притежател на голям брой награди. "

През септември тази година Николов напусна Нова телевизия, няколко месеца, откакто управлението й приключи договорите на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова.

По думите на Николов той напуща тогава, тъй като преди този момент е бил в заплатен годишен отпуск, който той е прекарал в Съединени американски щати.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР