Разследващите убийствата на Гилго Бийч идентифицират тялото на жена, намерено през 1996 г.

...
Изображение: Рекс Хойерман е обвинен в убийствата на три жени
Коментари Харесай

Изображение: Рекс Хойерман е обвинен в убийствата на три жени

Той е и главният заподозрян за друга жертва - общо известна като "четиримата Гилго".< /p>

В момента обаче не е ясно дали смъртта на г-жа Вергата ще бъде свързана със делото срещу 59-годишната жена, която се призна за невинна и отрича да е убила някого.

Част от делото на г-жа Вергата останки са открити на остров Файър в окръг Съфолк, Ню Йорк, през 1996 г., като още кости са открити близо до плажа Гилго през 2011 г., на повече от 20 мили от първоначалното място.

Окръжният прокурор на окръг Съфолк Рей Тиърни каза, че г-жа Останките на Вергата на Fire Island бяха „предполагаемо идентифицирани“, след като през август 2022 г. беше разработен ДНК профил, подходящ за генеалогично сравнение.

Изображение: Окръжният прокурор Реймънд Тиърни даде актуална информация за случая в петък. Снимка: AP

След изчезването на г-жа Вергата не е подаден доклад за изчезнали лица, каза г-н Тиърни.

Смята се, че тя е работила като ескорт - заедно с други жертви на Гилго Бийч, за които се твърди, че са сексуални работници , казаха следователите.

Покойният й баща Доминик Вергата каза, че е предупредил властите и се е свързал с познати в опит да я проследи.

Г-н Тиърни каза, че властите са забавили публичното идентифициране на г-жа Вергата докато се свързва с нейните роднини.

Какво знаем за жертвите на Гилго Бийч?

Изображение: (Л-Д) Мелиса Бартелми, Меган Уотърман и Амбър Лин Костело. Снимка: Полицията на окръг Съфолк

Твърди се, че Хойерман е убил Мелиса Бартелеми, която изчезна през 2009 г., както и Меган Уотърман и Амбър Лин Костело, които и двете изчезнаха година по-късно.

Прокурорите твърдят, че са работят за повдигане на обвинение за смъртта на четвърта жена, Морийн Брейнард-Барнс, която изчезна през 2007 г.

Четирите жени, всички секс работнички, бяха известни като „четворката Гилго“.

ДНК-то на Heuermann е свързано с косъм, открит върху ограничител, използван при едно от убийствата, казаха детективи.

Мъж, арестуван във връзка със серийни убийства

Архитектът се яви в съда в сряда, когато се отчужди съпругата, която е подала молба за развод, разкри, че възрастните им деца „сами плачат, докато спят“.

Скелетните останки на петата жертва, Джесика Тейлър, бяха открити през 2003 г. - с още части от тялото, открити през 2011 г.

Тялото на 24-годишната Валери Мак беше намерено през 2000 г., същата година, когато тя изчезна, с допълнителни останки, открити през 2011 г. - но отне 20 години, за да бъде идентифицирана.

Изображение :По часовниковата стрелка отгоре вляво: Шанън Гилбърт, Морийн Брейнард-Барнс, Валери Мак и Джесика Тейлър. Снимки: Полицията на окръг Съфолк

Някои от жертвите все още не са идентифицирани - включително жена с прякор "Праскови" заради татуировка по тялото й, чиито останки бяха намерени в пластмасова вана в щатския парк Хемпстед Лейк, Ню Йорк, през 1997 г.

Още от останките на Пийчис бяха открити през 2011 г., включително останките на неидентифицирано малко дете, за което се смята, че е нейната дъщеря.

10-те тела бяха открити, докато полицията претърсваше за изчезнала жена, Шанън Гилбърт, близо до Гилго Бийч през 2010 г.

Тялото на г-жа Гилбърт е открито на около три мили източно в блато в Оук Бийч.

Разследващите смятат, че тя се е удавила, но това се оспорва от нейното семейство.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР