Разследващи ще проверяват дали в автобуса-убиец е имало само един

...
Разследващи ще проверяват дали в автобуса-убиец е имало само един
Коментари Харесай

Първо във Фрог: Проверяват дали е имало само един шофьор в автобуса-убиец, което е нарушение

Разследващи ще ревизират дали в автобуса-убиец е имало единствено един водач, което е нарушаване на разпоредбите. Това оповестиха за Фрог нюз източници от ДАИ. Рейсът е тръгнал от Бургас за София в 6 часа сутринта. По предписание водачите трябвало да са двама.
Този факт се записва с карти. Оказва се, че на Сливен картата на рейса на компания „ Юнион Ивкони” е била заменена. Засега, обаче няма данни за промяна на водачите. Ако това е по този начин, то се позволява, че поради изтощеност водачът може да е реагирал несъответстващо, разкриха още източниците на Фрог. В момента автобусът още не е вдигнат. Не се знае дали под него няма още починали. При конфликта возилото е завило внезапно и е отишло в канавката. Пътуващите почнали да падат, а автобусът да ги мачка, допълниха още от ДАИ.

Колата, която се е блъснала в автобуса е с плевенска регистрация, марка „ Рено”. Зад кормилото е била жена, която е оживяла.
Твърди се, че в последно време автобусите на „ Юнион Ивкони” били остарели. По тази причина хората почнали да отхвърлят да се возят, като предпочитали други компании. Има данни, че притежателят на „ Юнион Ивкони” Ивайло Константинов почнал договаряния да вземе под крилото си „ Етап Груп”. Дружеството било въоръжено с 40 чисто нови автобуса. Имало проекти договорката да се реализира от дясната ръка на Константинов-Георги Атанасов, който се води шеф на „ Юнион Ивкони”. Смятало се, че по този начин сдружението ще реши казуса с отлива на пасажери поради остарелите машини.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР