Разследваният за имотни измами Павел Димов, брат на известния едно

...
Разследваният за имотни измами Павел Димов, брат на известния едно
Коментари Харесай

Ето кой спи с Луна

Разследваният за имотни измами Павел Димов, брат на известния едно време разбойник Наско Купъра, е новото гадже на Луна. Димов е забил певицата преди няколко месеца. Това се е случило директно откакто е съумял да продаде два жилището в противозаконната си постройка в столичния квартал Кръстева вода. Кинтите от кеша Павел решил да вкара в Луна, в която бил влюбен от години и считал, че е идеала за жена. Миналата седмица брата на Купъра и чалга дивата са били на сантиментална отмора в комплекс Феите в Харманли,твърдят очевидци засекли се с влюбените гълъбчета.

Междувременно Атанас Димов - Купъра изживява същинска драма в персоналния си живот. За разлика от Павел, който мачка удовлетворен чаршафите с Луна, брачната половинка на Атанас му слагала големи рога с любовника си Мартин Италианеца.

Припомняме, че братът на обвързвания в предишното със СИК крими легенда Атанас Димов – Купъра е разследван от 4-то столично полицейско ръководство, че е измамил десетки хора със сума от близо 1 500 000 евро. Павел Димов посредством компанията си „ Ес Ейч груп” ООД е вложител в жилищна кооперация, която се намира на ул. Кръстова вада” в столичния квартал Хладилника. Според осведомителната табела сложена пред градежа първата копка е направена на 27 август през далечната към този момент 2008 година Застроената повърхност би трябвало да е 2163 кв. метра, а реализатор на обекта е строителна компания „ Вива 83” ЕООД.

Десет години по-късно блокът не е подготвен макар, че множеството жилища в него от дълго време са или платени напълно или капарирани. Ченгетата проверяват Димов тъй като продължава да предлага жилища и да търси пари от наивници макар, че кооперацията е противозаконна, написа още ХотАрена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР