Разследваният за хулиганство шофьор, който стреля с картечен газов пистолет

...
Разследваният за хулиганство шофьор, който стреля с картечен газов пистолет
Коментари Харесай

Примката около Шалтера се затяга, бъдещето му никак не изглежда светло

Разследваният за безчинство водач, който стреля с картечен газов револвер по пътя Добрич-Варна, може да получи обвинявания и по други сформира от Наказателния кодекс, заяви на конференция през днешния ден заместител районният прокурор на Добрич Павел Любенов.

По думите му, след експертно умозаключение за вредите, нанесени при случая на лекия автомобил "Пежо ", на 36-годишния И.Ю.А. може да бъде повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на пътно-транспортно произшествие.

Припомняме, случаят стана към 11 часа на 21 август, когато след лишаване на преимущество на изхода на Добрич, И.Ю.А с ръководеното от него "Ауди " стартира да преследва лекия автомобил "Пежо ". Мъжът създава изстрели, изтласква другата кола от пътя и принуждава лидера й да спре. Нанася му удар с пестник в лицето.

От мястото на произшествието са конфискувани гилзи, а муниции и пълнителят на оръжието са конфискувани при претършуване на "Ауди "-то. Самото оръжие, за което следва да бъде направено експертно умозаключение, е предадено от малолетния наследник на причинителя, осведоми прокурор Любенов. Той добави, че следва и потърпевшият, който е настанен в болница, да бъде освидетелстван какви увреждания е получил.

Районният съд в Добрич към този момент е постановил непрекъсната мярка "задържане под стража " на И.Ю.А., който е направил действието в изпитателния период на условно наказание за закана за ликвидиране и увреждане на непознато имущество.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР