Разследваният от КОНПИ за тризонета си Каракачанов пропусна демонстративно откриването

...
Разследваният от КОНПИ за тризонета си Каракачанов пропусна демонстративно откриването
Коментари Харесай

Под огромната тераса на Каракачанов Вмро на Джамбазки откри изборите

Разследваният от КОНПИ за тризонета си Каракачанов пропусна демонстративно откриването на акцията на подчинения си Джамбазки.

Все отново то се организира току под голямата тераса на водача на Вътрешна македонска революционна организация. Наскоро, щом стана вице на Бойко и боен министър, той се снабди съвсем без пари с голям 330 кв м мезонет с голяма тераса.

Сега по сигнал на прокуратурата КОНПИ го проверява. Според организация Блиц същинската причина за разрива във Вътрешна македонска революционна организация са разкритията за милиони евро в сметките на евродепутата Джамбазки. Лидерът му бил решил да остави цялата лъскава акция за евроизборите на да бъде платена от евродепутата.

До момента инвестицията за лъскави клипове по БТВ и нова се прави оценка на пет милиона. С пазаруването на гласове най-малко 30 милиона лв. ще коства акцията за новия мандат на Джамбазки. Така той ще спести нови милиони в банковата си сметка от заплати, командировъчни и лобистки ремонти. Представената листа на Вътрешна македонска революционна организация през днешния ден включва много момчета, близки до сърцето на Джамбазки. Част от тези момчета са със странни за България семейства.

Обичащият представители на своя пол Джамбазки е избрал себеподобните Сиди и Контрера. Освен тях има и няколко индивида с досиета на доносници от Държавна сигурност като Смоленов и Урумов. Като прибавим и милионера лидер, листата на Вътрешна македонска революционна организация наподобява на репликата на Георги Русев прочут и обичан български филм: Милионер, Милиционер, Джендър, Милионер, Милиционер, Джендър.

В листата попадна и постоянно напушения незает артист Андрей Слабаков, който обича ракията в промишлени количества. Наскоро радостният културтрегер съобщи, че отива в Брюксел да пуши на воля и да пие ракия с шампанско в Народното събрание. Ако несъмнено, някой добряк гласоподава за Бай Ганьо в Европа....
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР