Разследваният бивш заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството Захари Христов

...
Разследваният бивш заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството Захари Христов
Коментари Харесай

Разследван бивш зам.-министър се приюти в Автомагистрали“

Разследваният някогашен заместник-министър на районното развиване и благоустройството Захари Христов е назначен в държавната компания " Автомагистрали ". Христов за малко беше зам.-министър на районното развиване в първия длъжностен кабинет на Стефан Янев през 2021 година Тогава Янев го освободи без да бъдат обявени публично претекстове.

Това заяви отрасловият министър арх. Иван Шишков, като разясни, че Христов самичък е поискал да напусне поста във ведомството, само че декларирал, че е подготвен да продължи да работи и по тази причина е изместен в сдружението.

Захари Христов бе освободен като заместител на Шишков в края на предходната година.

Докато заемаше същия пост в държавното управление на Стефан Янев Прокуратурата беше сезирана от строителни компании за " съмнителни практики ", като информация за това какво е открила инспекцията не е известна.

Христов е някогашен водач на младежката организация на Българска социалистическа партия в община " Родопи " и се приема за непосредствен до предприемача Георги Гергов, който дълги години оглавяваше локалната конструкция на социалистическата партия в Пловдив, само че беше изключен от партията при започване на 2021 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР