Разследването за тежката катастрофа в София на 5 юли, при

...
Разследването за тежката катастрофа в София на 5 юли, при
Коментари Харесай

bTV и Нова ТВ: Служителка на МВР е помогнала на Семерджиев да се укрие

Разследването за тежката злополука в София на 5 юли, при която починаха две дами, закупи нов поврат, откакто Нова ТВ и bTV разгласиха информация за хипотетична връзка сред служителка на Министерство на вътрешните работи и обвинявания Георги Семерджиев.

Източници на Нова настояват, че служителка от Първо РПУ се е возила в автомобила на Семерджиев сега на конфликта му с таксиметрова кола и спирката на метрото, а след това му е съдействала да се укрие.

Според информацията на bTV - полицайката не е пътувала с него, само че му е помогнала да " се достави със стълба, защото не е имал ключ за жилището, в който живее ".

До момента тази информация не е доказана публично от министерството, само че се чака министър председателят Кирил Петков и Бойко Рашков да дадат конференция в Министерски съвет във връзка " ограниченията и дейностите на държавното управление по отношение на сигурността на придвижването по пътищата " в 16 ч.

Отново по неофициална информация на Българска национална телевизия - Георги Семерджиев е бил обвързван с формация на Таки и се е занимавал с разпространяването на дрога в Студентскиград.

Според националната телевизия - 36-годишният някогашен футболист е плащал за обезпечаването на полицейски чадър над тази незаконна активност.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР