Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване, научи Телеграф“

...
Разследването срещу актьора Юлиан Вергов е пред прекратяване, научи Телеграф“
Коментари Харесай

Телеграф: Пълен обрат за побоя на Юлиян Вергов над Диана Димитрова

Разследването против артиста Юлиан Вергов е пред преустановяване, научи „ Телеграф “ от свои източници.

Свидетели настояват, че артистът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват и доказателства в поддръжка на обвиняването.

Димитрова не е показала на проверяващите органи документ за здравно освидетелстване, а единствено фотоси и роман за случилото се. Според нейните показания през 2017 година Вергов я е блъснал, след което я изритал с крайник в лицето. При разпита на артиста той е отрекъл това.

Показания

Разпитаните трима очевидци обаче също не удостоверяват версията на Димитрова и разказват напълно друга обстановка. Според техните думи актрисата е преследвала артиста, с цел да беседват. Влязла след него в гримьорната и почнала да вика. Вергов в началото единствено слушал, само че по-късно опитал да изгони колежката си и я избутал на открито. Тогава Диана паднала върху столове с облекла. Според очевидците това било всичко, което се е случило сред двамата.

Снимки

Самата Димитрова разгласява фотоси в обществените мрежи, които е предала и като доказателство. Според направената експертиза на тях фактически се вижда, че актрисата има синина и оток, както и изменен цвят на кожата на лицето, което се явява лека телесна щета. Снимките сами по себе си обаче не са доказателство кой и по кое време може да е предизвикал това на актрисата, разясняват специалисти. Хипотезата за хулигански подбуди също не устоя, тъй като самата Димитрова е признала, че с Вергов са имали близки връзки. Освен това тя не е показала здравно удостоверение и действително няма нищо, което изрично да потвърждава отправените към артиста обвинявания. Това са част от аргументите, заради които евентуално формираното досъдебно произвеждане против Юлиан Вергов ще бъде прекъснато. Диана Димитрова обаче може да води дело от частен темперамент против него.

Историята

Случаят стартира предходната година, когато актрисата и художник взриви общественото пространство с новината, че преди 5 година е потърпевша по време на фотоси. Според описа на Димитрова Вергов я блъснал и когато тя паднала на земята, я е изритал в лицето. По думите на Диана самият побой не е бил забелязан от никого, само че минути по-късно всички разбрали за експанзията. До момента Вергов не е коментирал обществено обвиняванията на Димитрова против него.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР