Разследването на временната комисия за установяване на всички факти и

...
Разследването на временната комисия за установяване на всички факти и
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев се надява временната комисия за Нотариуса да разтърси съдебната система

Разследването на краткотрайната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса би трябвало да послужи като катализатор за разтръскване на правосъдната системата и демонстрация на здравословни процеси в нея. Това съобщи пред БТВ някогашният вътрешен министър и някогашен ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев.

Той изясни, че в случай че има постъпили сигнали против би трябвало да са главно в две структури - Министерство на вътрешните работи и КПКОНПИ. Йовчев също не е чувал името на Нотариуса преди да стане покушението против него.
 Временна комисия ще брои кой има карта за достъп в парцелите на Нотариуса
Временна комисия ще брои кой има карта за достъп в парцелите на Нотариуса

Бойко Рашков не влиза в комисията

По думите му мъчно е да се каже дали Нотариуса е сътрудничил на службите .

Според него има доста тежка работа, която няма да може да ѝ стигнат 3 месеца работа - би трябвало да се изискат всички материали, които са за него в службите, да се види какво е било развиването по сигналите и да се ревизира да вземем за пример дали е имало защита и патрулни коли на Министерство на вътрешните работи. Трябва да се видят и механизмите за изнудване и въздействие върху правосъдната система и дали такива съществуват, уточни Йовчев. Важно е да се ревизира и по какъв начин брачната половинка на Нотариуса е почнала в Министерство на вътрешните работи.

Йовчев се надява да бъдат открити гнилите ябълки в правосъдната система и да бъдат отстранени, само че за какво системата основава неверен повреден артикул. Той счита, че както не е разкрито, по този начин и да не се разкрие убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.
 Атанас Славов ще ревизира бил ли е Нотариуса предпазен очевидец
Атанас Славов ще ревизира бил ли е Нотариуса предпазен очевидец

Редуцират обсега на следствената загадка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР