Разследването на тежката катастрофа от 5 юли на бул. Черни

...
Разследването на тежката катастрофа от 5 юли на бул. Черни
Коментари Харесай

Георги Семерджиев е бил сам в джипа при тежката катастрофа на Черни връх

Разследването на тежката злополука от 5 юли на бул. " Черни връх " е стигнало до извода, че водачът Георги Семерджиев е пътувал самичък в колата си, преди тя да се разбие и да опустоши две млади дами на столичния бул..

Това твърди представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова пред в. " Сега ".

Тя се базира на данни от записите на камерите за видеонаблюдение от мястото на престъплението.

" Не са подготвени автотехническата и видеотехническата експертизи, само че можем да твърдим, че не е имало различен човек в колата ", споделя Петрова.

Видеото демонстрира, че две дами - очевидци на случая са минали около разрушилия се джип директно след произшествието. Тяхната идентичност към момента не е ясна.

Съмненията за възможен втори човек в джипа се породиха, откакто източници на националните медии лансираха версията за това, че полицейската служителка от Първо РПУ Симона Радева може да е придружавала Семерджиев - в колата му бяха открити атрибути като сигнални лампи и стоп-палка.

По-късно зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров разгласи, че тази версия е отхвърлена изрично и Радева не е пътувала в колата по време на злополуката, само че е " и евентуално да прикрие следи от закононарушението ". Срещу нея тече дисциплинарна инспекция.

Софийската градска прокуратура води и настрана произвеждане за следствие на " полицейски чадър " над Георги Семерджиев, само че и там няма данни за привлечени отговорни лица.

При тежкия случай починаха две млади дами на 21 година и 26 година, които са се намирали на тротоара до мястото, в което джипът на Семерджиев връхлита кабинка на асансьора на метростанцията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР