Разследването на Луси Летби трябва да се предава на живо

...
Разследването на Луси Летби трябва да се предава на живо
Коментари Харесай

Разследването на Луси Летби трябва да се предава на живо, за да се спрат „крайно обидните конспирации“, които семействата изискват

Разследването на Луси Летби би трябвало да се предава онлайн на обществеността, с цел да се предотврати разпространяването на „ извънредно обидни “ теории на конспирацията, юристи на фамилиите на нейните жертви споделиха.

Разследването, което ще стартира на 10 септември и ще се организира в кметството на Ливърпул, ще прегледа по какъв начин здравната сестра е съумяла да убие бебета в неонатологичното поделение на графинята на Честър през 2015 и 2016 година държанието на другите в болничното заведение и културата в по-широката NHS.

Летби от Херефорд беше наказана на 14 доживотни присъди, откакто беше наказана за убийството на седем бебета и опит за ликвидиране на други шест, с два опита против една от жертвите й.

Предварително чуване за следствието, управлявано от лейди Джъстис Тирлуол, се организира на пистата Честър в четвъртък, когато бяха изслушани мнения дали чуванията би трябвало да бъдат обществено излъчени.

Питър Скелтън KC, представляващ фамилии с шест бебета, сподели, че престъп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР