Разследването е започнало на 28 август в РУ МВР -

...
Разследването е започнало на 28 август в РУ МВР -
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Разследват полицаи, обрали мигрант на пътя

Разследването е почнало на 28 август в районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Ботевград след постъпил сигнал от непознат жител, който декларирал, че е бил спрян от полицейски патрул на пътя, до момента в който се движел пешком, и му били отнети мобилен телефон и 50 евро.

След като му лишили движимите движимости, служителите на реда изоставили мигранта и той траял пешком до бензиностанция в региона на Ботевград. Там благодарение на други жители бил подаден сигнал на телефон 112 за случилото се. След като било открито, че закононарушенията да довършени на територията на Ловешка област, досъдебното произвеждане било изпратено и признато по подготвеност от Районната прокуратура в града.

На двамата полицейски чиновници е повдигнато обвиняване за това, че на 28 август към 11.07 часа, в региона на 75-и км от Автомагистрала " Хемус ", наоколо до разклон за Ябланица, в качеството си на длъжностни лица, в съучастничество лишили непознати движимости - 50 евро и мобилен телефон от притежателя им - 26-годишен сирийски жител. На двамата полицейски чиновници е повдигнато обвиняване и за това, че с дейностите си помогнали на мъжа да избегне наказателно гонене.

В хода на следствието е осъществено и претършуване в лек автомобил, благосъстоятелност на единия от служителите на реда, вследствие на което на същия е повдигнато обвиняване, че държал муниции - бойни патрони за служебното му оръжие, без нужните ограничения за сигурност.

След установяването им двамата чиновници са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районната прокуратура в Ловеч. Предстои внасяне на искане до Районен съд – Тетевен за взимане на мярка " задържане под стража " във връзка с двамата служители на реда.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР