Разследване за причиняване на средна телесна повреда се води под

...
Разследване за причиняване на средна телесна повреда се води под
Коментари Харесай

Баща на седмокласничка преби с метална тръба гаджето на дъщеря си в Петрич

Разследване за причиняване на междинна телесна щета се води под управлението на Териториално поделение - Петрич към Районна прокуратура - Благоевград. 35-годишен мъж е притеглен като обвинен по делото.

Към момента е открито, че е потърпевшо 14-годишно момче. То живеело с дядо си в махала в Петрич. Имало връзка с ученичка от 7-ми клас. Родителите на 13-годишното момиче били срещу връзките им, оповестиха от държавното обвиняване.

В събота младежът бил на събор в село Склаве. Там инцидентно срещнал момичето и фамилията й. Таткото го предизвестил да не се занимава с нея, защото е малолетна.
 7 години затвор за мъж, пребил детето на приятелката си
7 години затвор за мъж, пребил детето на приятелката си

Ядосал се, че момчето се разплакало за татко си

Около 23 ч. същата вечер момчето минавало дружно със свои близки около дома на гаджето си. По това време татко й бил в двора. Спрели пред къщата, след което последвалиобиди и от двете страни. Таткото на момичето излязъл на улицата със фамилията си, носейки железна тръба. Караницата прераснала в сборичкване. Първоначално си налетяли майката на девойката и сестрата на младежа. Веднага се намесил и таткото на момичето, като блъснал с металната тръба момчето по главата . От удара то паднало. Настанала суматоха. Пристигнали съседи, които съумели да разтърват участващите в случая.

Младежът бил откаран в болница в Петрич от свои близки. Направени са му проучвания и е открито, че има полифрагментна фрактура на черепа . Впоследствие той е опериран в УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов " в столицата.

Бащата е бил арестуван и отива на съд. По искане на Районна прокуратура-Благоевград му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ". Разследването продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР