Разследване показва каква е цената на гласа в най-бедния регион

...
Разследване показва каква е цената на гласа в най-бедния регион
Коментари Харесай

Разследване: 50 лева е цената на гласа в най-бедния регион

Разследване демонстрира каква е цената на гласа в най-бедния район у нас - Северозападна България. Гласуването тази заран във Видин върви умерено. Избирателната интензивност е малко над 10%. Сериозни нарушавания към обяд няма.

съумя да влезе под прикритие в търговията с гласове. Дни преди вота нашe подставено лице под прикритие мина със безценен автомобил през няколко видински села. Представи се за член на партия, търсещ поддръжка за изборите. Предложенията към него не закъсняха.

" Всичките дават по 50 лева на човек. За мене ще има на численост, на човек, по 10-15 лева ", споделя мъж, който се показва за Спас от Медовица. Той свързва " сътрудника " ни с част от роднините си.

В прилежащото село Димово подставеното ни лице попада и на друго предложение. От Магдалена Каменова - обвинена по дело за споразумяване на бракове сред българки и албански мигранти в Германия за европейско поданство, по данни на прокуратурата. Разказва по какъв начин по скица с пътувания е омъжила над 30 дами против 2000 евро за всеки брак. И подготвя лист с най-малко 50 гласа - с хора от селата Димово и Макреш.

Жителите на селото загатват и имена на действителни партии, които по думите им раздавали пари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР