Разследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по случая с трагични

...
Разследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по случая с трагични
Коментари Харесай

Разследват склоняване към самоубийство на попфолк певицата Мария

" Разследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по случая с трагични случай с 34-годишната Мария Георгиева. Към момента мога единствено да кажа, че аргументите са персонални, в действителност са извънредно персонални и не мога да разясня повече на този стадий, само че водим съществено следствие. "   това сподели за „ България Днес “ районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

По данни на полицията 34-годишната Мария, която преди години беше част от фолк триото „ Спасителките “, е скочила от шестия етаж на блок в пловдивския квартал „ Кючук Париж “. Сигналът за случая е подаден на 5 март към 22:00, а погребението е било три дни по-късно. Полицаи и парамедици идват на мястото на случая само че брюнетката към този момент е била безжизнена.

Близките на Мария, представени от локалните медии, се съмняват, че повода за гибелта ѝ е самоубийство, защото малко преди този момент говорила с майка си по телефона, входната врата на жилището била отключена, а пералнята е работила.

Мария е родом от Димитровград, само че се мести да живее в Пловдив, където работи като фризьорка. Близките й споделят, че Георгиева съумява да си вземе апартамент под тепетата, чиито заем изплаща. Никога не е споделяла да има финансови проблеми. Затова цялата история витае в тайнственост и хората към нея  трудно си изясняват какво се е случило във съдбовната вечер.

Още по шокиращо е, че през 2010 година и друго момиче от „ Спасителките “  - Атанаска почина след рухване. Блондинката полита от виадукт на 30 км на автомагистрала Хемус посока Варна. И тогава околните ѝ се усъмниха, че става въпрос за самоубийство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР