Разследваме опит за убийство. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров

...
Разследваме опит за убийство. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Главният прокурор уточнява: Разследваме опит за убийство



Разследваме опит за ликвидиране. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров след съвещанието на комисията за спецслужбите. Там той рапортува пред депутатите за отравянето на предприемача Емилиян Гебрев.

В никакъв случай не приказваме, че Гебрев е претърпял хранително отравяне , отсече обвинител номер едно.
Той направи значимо конкретизиране - фосфосъдържащо съединяване се е съдържало в руколата, употребявана от Гебрев. Но мисля, че или бях погрешно свестен, или не бе интерпретирано добре, тъй като ние никога не приказваме, че господин Гебрев е претърпял хранително натравяне, акцентира Цацаров.

Версията за пестицида в колата е изрично отхвърлена. Тя е била третирана с пестицид, само че този пестицид не може да аргументи положението, в което е изпаднал той, изясни още основният прокурор.

Затова държавното обвиняване проверява опит за ликвидиране.

На този стадий единственото съвпадане сред пребиваването на Федотов в България и опита за отравяне на Гебрев е времевия интервал, както изясни основният прокурор.

Стана ясно още, че все още на отравянето, а и предната вечер, Емилиян Гебрев е бил на вечеря също с непознати жители, негови бизнес сътрудници от съветски и полски генезис.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР