Разследавенота на покушението продължава. Убийците на Петров все още не

...
Разследавенота на покушението продължава. Убийците на Петров все още не
Коментари Харесай

Украинци видели спътницата на Алексей Петров. Пълзяла 20 метра от мястото на убийството

Разследавенота на покушението продължава. Убийците на Петров към момента не са известни. Не е ясно и с какво тъкмо оръжие е стреляно, нито какъв е броят на възможните причинители. Говори се, че може да не е един човек. Стана ясно, че той е бил с защита по време на убийството, само че по информация на bTV автомобилът на Алексей Петров и защитата му се е намирал доста надалеч от началото на пътеката в гористата околност край лифта “Драгалевци ”. 

 

Всяка сряда Алексей Петров и планинският лидер Мирослава Михайлова са минавали по този маршрут и това не е било загадка за никого, сочат данните все още. Вчера по същия маршрут са се движили двама украинци - мъж и жена, които описват, че по време на прехода си са чули звук в гората, а след това и серия от изстрели. Твърди се, че е употребявано автоматизирано оръжие. 

 

Двамата украинци са видяли спътницата на Алексей Петров да пълзи сама от 20 до 30 метра от пътеката нагоре към асфалтовия път, където се намирали защитата и автомобилът и точно там е помолила за помощ. Именно тя е съобщила за убийството на Петров по телефон, даден й от украинците. 

 

Три са главните версии за покушението против Петров. Една от тях е, че политически претекст стои зад убийството поради присъединяване на някогашната барета в сформирането на по този начин наречената “сглобка ” - кабинетът на ГЕРБ и ПП-ДБ. Другата версия също е политическа, само че съгласно нея става дума за хора, близки до кръга към Алексей Петров. Работи се и по версия за бизнес ползи и преразпределението на капитала на “Лев инс ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР