Разширяване на платеното паркиране в София. Предстои в обхвата му

...
Разширяване на платеното паркиране в София. Предстои в обхвата му
Коментари Харесай

Разширяват зелената зона в София: Предстои в обхвата му да влезе и квартал Гоце Делчев

Разширяване на платеното паркиране в София. Предстои в обсега му да влезе и квартал " Гоце Делчев ". Част от живущите не са съгласни с измененията.

Живущи в квартала разясниха, че първо би трябвало да основат благоприятни условия на хората, преди да подхващат това действие- като повече паркинги, етажни паркинги.

,,Очевидно постройките няма по какъв начин да се преустроят и да има повече места за паркиране. Toва е тип наказателна мярка. Слагаш каруцата пред коня ", разяснява живущият в " Гоце Делчев " Димитър Филипов.

Живущите упорстват преди да влезе в действие " зелената зона ", да се изградят различни паркинги. А, в случай че платената зона се вкара, най-малко част от приходите да влизат за усъвършенстване на инфраструктурата в квартала.

В период до 15 февруари ще продължат да се одобряват и писмени мнения, както и в деловодството на районната администрация. Проектантите ще вземат под внимание резонните оферти на живущите в квартала, които ще бъдат отразени в първичния вид на плана.

Директорът на Центъра за градска подвижност Димитър Дилчев съобщи, че въвеждането на " зелената зона " в квартала ще има позитивен резултат върху трафика в столицата. Очакванията са платеното паркиране да бъде въведено в квартала в границите на година.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР