Разрошени пера отляво, отдясно и в центъра на Емердейл, Руби

...
Разрошени пера отляво, отдясно и в центъра на Емердейл, Руби
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale `проумеват` убийствения план на Руби Фокс-Милиган - и той е особено мрачен

Разрошени пера отляво, отдясно и в центъра на Емердейл, Руби Фокс-Милиган е воин, за който би трябвало да внимавате - само че може ли тя да работи интензивно, с цел да убие брачна половинка си Калеб? И намесена ли е отрова?

Притежателната и нахална Руби, изобразена от Бет Кордингли, дойде в селото на ITV по-рано тази година, желаейки да оправи брака си с размирника, без да подозира, че той се е впуснал в спекулация с Трейси Робинсън, до момента в който са били отчуждени.

След като разбра, Руби изложи Трейси и Калеб по средата на сватбения банкет на Бел и Том Кинг. Но макар че даде да се разбере, че не е удовлетворена от измяната му, тя остана непреклонна в това да държи другата си половина до себе си и провокира голям брой кавги, до момента в който се противопоставяше на Дингълс, неговото от дълго време изгубено семейство.

В последните подиуми от основаната в Йоркшир драма, нестабилните връзки на Руби и Кейлъб ги карат да се карат и да се сдобряват съвсем минути по-късно, като последният остава обезверен да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР