Разривът на Меган и Хари с кралското семейство бе на

...
Разривът на Меган и Хари с кралското семейство бе на
Коментари Харесай

Хари е в паника, че е загубил баща си

Разривът на Меган и Хари с кралското семейство бе на косъм да се задълбочи след следващото бомбастично изявление на звездната двойка. Херцогинята на Съсекс направи серия от явни удари против кралските особи, предупреждавайки, че може да " признае всичко " още в този момент.

41-годишната Меган даже допусна, че принц Хари усеща, че е „ изгубил “ татко си поради решението му да напусне публичните си отговорности.

В изключително изказване съдружниците на двойката споделиха, че херцогинята в действителност е имала поради разпадането на връзката ѝ със личния ѝ татко.

Вчера източник, непосредствен до принц Чарлз, сподели че ще бъде тъжен, в случай че Хари почувства, че връзката им е изгубена, добавяйки: " Принцът на Уелс обича и двамата си сина. "

 Меган и Хари

В други шокиращи изказвания Меган споделя, че двойката се е почувствала принудена да напусне Англия, тъй като " единствено със съществуването си разстройват динамичността на йерархията ".

Херцогинята също по този начин твърди, че южноафриканец от актьорския състав на продукцията на Уест Енд на „ Цар Лъв “ ѝ е споделил: „ Когато влязохте в това семейство, ние се радвахме по улиците по същия метод, както когато Мандела беше освободен от пандиза. “

Звездната двойка даде поредност от изявленията, откогато стартира новия си живот в Калифорния, в това число прословутото изявление на Опра Уинфри, в което Хари твърди, че татко му е спрял да приема позвъняванията му.

В последното изявление за нюйоркското списание The Cut запитаха Меган дали връзката ѝ с кралските особи, както и със личното ѝ семейство може да бъде възобновена. 

Тя отговори: " Необходими са доста старания, с цел да простиш. Наистина направих всичко допустимо, знаейки че мога да кажа всичко. "

Стана ясно, че на никое друго работещо кралско семейство не му е разрешено да изкарва лични пари по едно и също време с осъществяването на формалните отговорности.

 Меган и Хари

Съществуват опасения, че семейство Съсекс възнамеряват да усилят медийните изяви, публикувайки дълго чаканите записки на Хари. Източници към този момент намекнаха за „ бомбите на истината “ на Хари, от които може да излязат още пикантни детайлности.

Херцогинята споделя към края на изявлението, че „ в никакъв случай не ми се е налагало да подписвам нещо, което ме лимитира да приказвам “.

Хари и Меган ръководят Archewell от общия си домакински офис в имението им в Монтесито, Калифорния.

В публикацията в The Cut се загатва, че те имат „ два плюшени клубни стола, сложени един до различен зад едно бюро, обърнати към стаята като тронове “.

 Меган и Хари

И цитира думите на Хари: „ Повечето хора, които познавам и доста от фамилията ми не могат да работят и да живеят дружно. “

Кралски специалист разкри, че е доста малко евентуално Хари и Меган да посетят кралицата в Балморал, когато се върнат във Англия за пътешестване идната седмица и предизвести, че „ фамилният раздор се утежнява, а не се усъвършенства “.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР