Разрастващата се епидемия от коронавирус изпрати в тежък нокдаун световната

...
Разрастващата се епидемия от коронавирус изпрати в тежък нокдаун световната
Коментари Харесай

Онлайн сигурност и солидарност за бизнеса

Разрастващата се зараза от ковид изпрати в тежък нокдаун международната стопанска система. Наложените ограничавания засегнаха освен всекидневието на милиарди хора, само че и бизнеса на голям брой компании.
В тази трагична обстановка хората всеобщо работят отдалечено, а огромна част от бизнеса се прави онлайн. Уеб уеб страниците и платформите се трансфораха в главен канал за продан на артикули и услуги. Те сполучливо заместват физическите обекти, затворени поради противоепидемичните ограничения.
Онлайн бизнесът се нуждае от сигурност, а сега от неговата сигурност значително зависи тази на цялата стопанска система.
За да отговори на тези потребности и провокации, една от най-големите български хостинг компании – NS1.bg дава Managed VPS с надзорен панел и аварийни копия на своите клиенти, на цената на споделен хостинг. Използването на VPS потвърдено покачва сигурността, надеждността и растежа на бизнеса.
Съзнавайки своята социална отговорност, NS1.bg се включва към солидарността, основала се в сложните времена и се старае да помогне на най-засегнатите от рецесията, провокирана от ковид.
Компанията предлага помощ на 500 български бизнеса, чиято активност е потърпевша поради пандемията от COVID-19 и обществените ограничавания, които принудиха голям брой хора да останат вкъщи, спирайки работа.

NS1 желае да даде финансова помощ на засегнатите бизнеси, като понижи цената за виртуални сървъри с 60% за период от 6 месеца. По този метод пострадалите компании ще понижат разноските си за хостинг до 2000%.
" Осъзнаваме, че това не е голяма помощ, само че такива са нашите благоприятни условия. Искаме да сме солидарни и да помогнем по метод, по който можем, да сме оптимално потребни и да спестим част от разноските на засегнатите компании в тези сложни времена ", споделя Владислав Георгиев, съосновател и изпълнителен шеф на NS1.
За помощ от 60% ще могат да аплайват компании, които са потвърдено наранени от актуалната обстановка. Те могат да го удостоверят с документ от държавната администрация, който удостоверява, че са получили помощ по мярката 60/40.
Кандидатстването се случва напълно онлайн – посредством изпращане на имейл до [email protected], който съдържа въпросния документ. NS1.bg ще прегледа всички кандидатури по реда на тяхното постъпване и ще взема решение отпущането на помощта.
NS1.bg употребява и други способи, с цел да оказва помощ на наранени бизнеси от Covid-19 сега. Водещите експерти на българската хостинг компания вземат участие в разнообразни уебинари, на които се коментират подобренията, които могат да се създадат в сигурността на онлайн бизнесите и техните уеб сайтове в изискванията на световна рецесия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР