Разработването на модерни и иновативни продукти и услуги в областта

...
Разработването на модерни и иновативни продукти и услуги в областта
Коментари Харесай

Иновативни стартъпи за домашни любимци може да получат до 50 хил. швейцарски франка

Разработването на съвременни и новаторски артикули и услуги в региона на грижата за домашните любимци от започващи компании въз основата на високотехнологични и устойчиви решения ще бъде финансирано с до 50 хиляди швейцарски франка от Purina Accelerator Lab.

Първият и единствен в Европа акселератор за грижа за домашни любимци разгласи, че за трета поредна година програмата Unleashed стартира да търси изобретателни компании, чиито хрумвания да бъдат подкрепени.

Фокусът тази година е върху бизнесмени и представители на дребния бизнес, които внедряват в бизнес решенията си регенеративно земеделие, системи с нулеви боклуци и нововъведения в устойчиви храни за домашни любимци като различни протеини и модифицирани съставки. Специално внимание ще се обръща и на започващи компании, които оказват помощ за подсилване на връзката сред хората и домашните любимци, оповестиха от акселератора.

Кандидатстването с планове ще става до 31 декември 2021 година, а спечелилите ще бъдат оповестени през април 2022 година

Ще бъдат определени до шест започващи компании, които ще получат финансиране до 50 хиляди швейцарски франка за интервала до октомври 2022 година за създаване на концепциите и експертната поддръжка от екипите на Purina за структуриране на план.

Стартъп фирмите ще бъдат оценени за съответност на своята концепция, мащаб и резистентност на бизнес модела. Процесът за оценка е особено създаден от Purina Accelerator Lab, а определените компании ще имат опцията да се възползват от опита на Purina, с цел да вникнат в дълбочина в спецификите на съответния пазар, търсенията на потребителите и да тестват сходството на своя артикул с нуждата на пазара, което да им подсигурява съответен напредък.

" Нашата мантра е " печелим-печелим-печелим " - печелят нашите стартъпи, печели Purina и най-важното - печелят за нашите консуматори. Това е основата на нашия триумф. Очаквам с голямо неспокойствие нашето трето издание и предизвиквам да аплайват всички амбициозни стартъпи, които имат вяра в устойчивото развиване и качествената грижа за домашни любимци ", споделя Ким Бил, началник на лабораторията за ускорение на Purina, представена в известието.

За две години Unleashed е подкрепила 12 започващи компании от Англия, Съединени американски щати, Франция, Испания, Португалия, Финбландия и Обединените арабски емирства.

Сред тях е платформата BorrowMyDoggy в Обединеното кралство, която оказва помощ на притежателите на домашни любимци в квартала да обединят грижите за животните си при потребност. От услугата към този момент се възползват и компании, която я оферират на своите чиновници с животни.

" Стартъпите, които ще се причислят към Unleashed, могат да чакат добре финансиран и транспарантен развой на взаимно развиване – това е в действителност удивително, когато се започват бизнес връзки с огромна корпорация “, сподели Макс Суинскоу-Хол, основен изпълнителен шеф и съосновател на Biokind, британска стартъп компания, разработваща резистентен различен протеин, извлечен от селскостопански боклуци.

" Екипът на Purina Unleashed беше страховит, оказа помощ ни да мислим „ отвън кутията “ и да реализираме задачата си. Те са в действителност висококвалифицирани експерти, които познават в дълбочина бизнеса с домашни любимци. Програмата оказа помощ на мен и моя екип да мислим по друг метод и да сътворяваме стойност за разнообразни вероятности. Горещо предлагам да участвате в програмата “, сподели Анси Руухикорпи, създател и основен изпълнителен шеф на Pawesomer – финландски стартъп, работещ върху механизми за следене на здравето на домашните любимци, в това число ръководство на болката при кучета съгласно Индекса за хронична болежка на Хелзинки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР