Разработката на ДАНС почнала преди година - тогава Живко Коцев

...
Разработката на ДАНС почнала преди година - тогава Живко Коцев
Коментари Харесай

Генерал Атанасов: Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е п...

Разработката на ДАНС почнала преди година - тогава Живко Коцев не е бил основен секретар на Министерство на вътрешните работи, против кого тогава е била създаването? Разпитани са двама чиновници на Министерство на вътрешните работи, претенденти за поста основен секретар.

 

Това заяви съпредседателят на " Демократична България "  Атанас Атанасов по Българска национална телевизия.

 

Братът на Петя Банкова, Стефчо Банков (който е върнат на работа от съда като консултант на Калин Стоянов, след като Бойко Рашков го освободи), е образувал две досъдебни производства срещу Калин Стоянов - когато Банков беше отпред на " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи, продължи Атанасов и се обясни: Едното - че Стоянов живеел в засекретена квартира, което е безусловно нарушаване. Второто - че има връзки с Николай Филипов, по прякор Ники Митничаря. Случайно ли е, че по-късно почва разработка на ДАНС против Банкова, попита Атанасов.

 

Но на въпрос, че чак след митинга против БФС ПП-ДБ обществено смъкнаха доверие от вътрешния министър Калин Стоянов, Атанасов отхвърли.

 

Тази така наречен спекулация " Митници " би трябвало да извърши няколко задания. Тя е да отклони вниманието по аферата Нотариуса. Комисията за Мартин Божанов - Нотариуса заглъхна, всички са съсредоточени в тази за " Митниците ",коментира Атанас Атанасов.

 

Любомир Янев проверява убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, разкри Атанасов.

 

Той повдигна въпроса дали Янев и Божанов имат роднинска връзка.

 

Кой би трябвало да профилактира купувачите на гласове?

 

На първо място с политическата отговорност е Министерство на вътрешните работи министъра, настоя водачът на ДСБ. Не за пръв път вземам участие на избори, знам кой с какви средства си служи - във всяка една област хората знаят кои са купувачите на гласове, само че Министерство на вътрешните работи си затваря очите, когато би трябвало. ДАНС би трябвало да работи доста интензивно по тематиката, тъй като пазаруването на гласове е опасност за националната сигурност, подчерта Атанас Атанасов.

 

" Основната задача на марионетното държавно управление е да провежда честността на изборите ", сподели той.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР