Разработената в Русия ваксина срещу Ебола показва на този етап

...
Разработената в Русия ваксина срещу Ебола показва на този етап
Коментари Харесай

Русия разполага с ваксина срещу Ебола

Разработената в Русия ваксина против Ебола демонстрира на този стадий положителни резултати на пострегистрационните проучвания.
Разработва се модернизиран препарат на имунизацията, която има всички шансове да стане нужна за чужбина за това, че е налична и комфортна за предпазване, заяви зам.-министърът на опазването на здравето на Русия Сергей Краев, представен от РИА Новости.
Той подсети, че Русия е една от първите, записали лекарствен препарат против Ебола, който мина всички стадии на проучванията и съответсва на всички критерии на качество, сигурност и успеваемост.
" Ние приключихме тази година двегодишно следрегистрационно проучване на имунизацията в Гвинея. Сега приключваме обработката на материала с резултатите на проучванията. Ваксината се оказа доста добра.
Тя, на първо място, има добра търпимост и неявяване на странични резултати. Основното, обективно потвърдено, е че имунитетът резервира над година доста високо равнище, задоволително за отбрана от възбудителя ", заяви Краев в Брюксел, където взе участие в " Глобалната среща на върха по имунизациите ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР