Разработчиците на информационно-диагностичния инструмент HWiNFO днес обявиха достъпността на новата

...
Разработчиците на информационно-диагностичния инструмент HWiNFO днес обявиха достъпността на новата
Коментари Харесай

В HWiNFO се появи предварителната поддръжка на процесорите AMD Matisse

Разработчиците на информационно-диагностичния инструмент HWiNFO през днешния ден оповестиха достъпността на новата версия на приложението с показател 5.88. Между другото, в него е посочена предварителната поддръжка на фамилията процесори, носещи кодовото име AMD Matisse, които още през идната година ще заменят сегашните Pinnacle Ridge.
Процесорите AMD Matisse са основани на база микро-архитектурата Zen 2 и ще се създават в заводите на Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) по 7-нанометровата технология. Новото семейство ще бъде показано от произведения за всеобщата платформа AM4, които най-вероятно ще принадлежат към гамата чипове AMD Ryzen 3000-на серия. Между другото, края на работата по архитектурата Zen 2, чипмейкърът обяви още преди няколко месеца.



Сред останалите нововъведения в HWiNFO v5.88, може да се означи поддръжката на графичните процесори Nvidia TU102 и TU104, които стоят в основата на графичните карти GeForce RTX 2080 Ti и RTX 2080. Също по този начин е усъвършенстван мониторинга посредством датчиците на дънните платки от линиите MSI MEG/MPG, употребяващи топ-логиката Intel Z390.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР