Разработчиците на ASRock пуснаха софтуерен инструмент, наречен AI QuickSet, който

...
Разработчиците на ASRock пуснаха софтуерен инструмент, наречен AI QuickSet, който
Коментари Харесай

ASRock пуска помощната програма AI QuickSet за бързо настройване на ИИ на компютъра

Разработчиците на ASRock пуснаха софтуерен инструмент, наименуван AI QuickSet, който ви разрешава с един клик да инсталирате стратегии на вашия компютър с за работа с изкуствен интелект.

Производителят на дънни платки ASRock показа AI QuickSet, който съставлява помощна стратегия, позволяваща бързото евакуиране, инсталирате и конфигурация на приложения с поддръжка на изкуствен интелект. С помощта на този програмен продукт можете да инсталирате на вашия компютър разнообразни стратегии за изобразяване, както и уеб-интерфейса Shark или Stable Diffusion.

Разбира се, всичко това може да се конфигурира ръчно, само че решението на ASRock доста опростява и форсира процеса на настройване на другите принадлежности и съставни елементи като TensorFlow или PyTorch, както и на профилираните библиотеки за работа с основаните на ИИ функционалности.

По този метод ASRock желае да разпространява технологията измежду елементарните консуматори, които не желаят да се оправят със сложността на инсталирането и настройката на AI работната среда.

Програмата има ограничаване — работи единствено на системите от ASRock и с видеокартите AMD Radeon RX 7000.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР