Разработчиците на Apex Legends ще изпробват нов подход срещу хакерите.

...
Разработчиците на Apex Legends ще изпробват нов подход срещу хакерите.
Коментари Харесай

Apex Legend ще пуска хакерите да играят помежду си, вместо с нормални играчи

Разработчиците на Apex Legends ще тестват нов метод против хакерите. Ще ги карат да се бият между тях. Решилите да употребяват помощен програмен продукт, ще бъдат събирани дружно.

През май месец, компанията зад играта, Respawn, разгласи, че има над 770 хиляди баннати геймъри, които употребяват хакове. Това е 1.5% от общата популация на играта.

Тогава отхвърлиха да разкрият какви ограничения ще се вземат, за създателите на чийтове да стоят без информация. Сега обаче вземат решение да споделят повече с играчите, тъй като казусът продължава да тормози хората.

“Знаем, че докладването на хакери, особено в Ranked режима на игра, е гореща тематика. Тази седмица желаеме да ви разкажем за нещо, върху което работим, с цел да се преборим с измамниците “, написа един от разработчиците в Reddit.

Мерките, които се употребяват, с цел да се засичат евентуални извършители, са модели на държание от логаритми с машинно образование, както и отчети от страна на потребителите.

Всеки, който бъде засечен да мами, ще бъде баннат от естествените игри и вместо това ще бъде пускан в игри с други хакери и спамери.

„ Както сме казвали преди, войната против хакерите е непрекъсната и остава като висок приоритет за нас. Винаги ще има върху какво да работим, да вършим усъвършенствания и нови неща, по отношение на които да се приспособяваме. Благодарим на играчите, които ни оказват помощ в битката – с докладване на съмнителни хора и с помощ в построяването на процеса за инспекция на подозрително държание. “, прибавя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР