Разпространяваните твърдения за нарушения в дейността на болницата категорично не

...
Разпространяваните твърдения за нарушения в дейността на болницата категорично не
Коментари Харесай

От „Майчин дом отрекоха твърденията за нарушения в болницата

Разпространяваните изказвания за нарушавания в активността на болничното заведение изрично не дават отговор на истината, обявиха в известие от " Майчин дом " след среща на Медицинския съвет на лечебното заведение с министъра на опазването на здравето Христо Хинков.

От болничното заведение ще дават всички нужни документи в отбрана на осъществената медицинска дейност и с всички законови средства ще защитят реномето на лечебното заведение и работещите в него. По време на срещата началниците на всички клиники в " Майчин дом " изрекоха терзанията си във връзка " акцията, която се води към този момент повече от месец против болничното заведение ", допълниха от лечебното заведение.

Членовете на Медицинския съвет изричат признателност на министър Хинков, който е поискал да се срещне с тях и ги е приел в къс период. " Не можем безмълвно да следим проведената клеветническа акция против болничното заведение с най-вече раждания, която поема най-тежките случаи от цялата страна ", допълниха от " Майчин дом " и показаха, че тя е измежду държавните лечебни заведения с позитивен финансов резултат с наклонност за увеличение на приходите.

През последните две години в " Майчин дом " са осъществени 25 инспекции от НЗОК и от Районната здравноосигурителна каса София-град и няма установено нито едно нарушаване, допълниха от болничното заведение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР