Разпространяваната по всички възможни електронни медии сатанинска“ снимка на намерената

...
Разпространяваната по всички възможни електронни медии сатанинска“ снимка на намерената
Коментари Харесай

Мистерията в Гърция се заплита! Приятели на чаровната Лили подозират жестоко убийство, а не сатанински ритуал

Разпространяваната по всички вероятни електронни медии „ сатанинска “ фотография на откритата мъртва в Гърция Лилия Ботушева е правена преди година за празника Хелоуин и по никакъв метод не е обвързвана с принадлежността на 23-годишната българка със демонски секти. Това настояват другари на трагично умрялата с прерязани вени по Нова година студентка по стопанска система в университета на немския град Ерфрут. Намереното пък до тялото колие с пентаграмен знак й било подарък още от гимназиалните години в Сливен и тя съвсем в никакъв случай не се разделяла с него, написа " Монитор ".



„ Изумени сме от метода, по който се написа за гибелта на това лъчезарно момиче, никой не си направи труда даже да покаже фотографията на убития в прилежащата стая 30-годишен Торстен Фохман. Може би тъй като профилът му е във Facebook е много „ постен “ и изчистен от детайлности и не дава шир на фантазията… “, разясняват другари на Ботушева, които са изумени от ориста й.



Те се съмняват, че може да става въпрос и за ликвидиране. Приятелите й напомнят, че Лили е дете от първия брак на някогашния офицер от БА и рейнджър от задачата през 1993 година Христо Ботушев. Тя е отпътувала за Германия дружно с татко си и брат си Мартин след развода на родителите. За малко време е изчезвала от „ хоризонта “ поради екскурзии в прилежащи страни, само че нямало никакви данни да е обвързвана с проповядващи самоубийство секти. С Торстен е била в близки взаимоотношения, само че преди повече от година го е изтрила от приятелите си. Кое ги е събрало дружно и по какъв начин са отпътували м.г. за гръцкия остров Кефалония – няма логичен отговор. Че това не е било първото им посещаване в Гърция свидетелства пред локален ефирен канал атинският учител Йоргос Прокопакис, който даже уведомил околните й предишното лято, че Лилия е добре, с цел да не се безпокоят.

На този стадий таткото Лилия Христо Ботушев към момента не е позволен до различаване на тялото, няма и публично мнение на управляващите за тежкия случай. Знае се единствено че двойката е пристигнала на остров Кефалония на 17 декември, няколко дни е прекарала на хотел в град Аргостоли, след което се настанили в къща в комплекс Власата, където са открити от хазяина си мъртви часове преди Новата година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР