Разпространението на коронавирусната инфекция в Русия продължава да расте и

...
Разпространението на коронавирусната инфекция в Русия продължава да расте и
Коментари Харесай

Лоши новини за Русия във връзка с коронавируса

Разпространението на коронавирусната зараза в Русия продължава да пораства и на 2 октомври се усили до 1,09, сочат данните на организация ТАСС, основани на данни от федералния действен щаб. За първи път от 6 юли индикаторът надвиши един във всичките 10 района с най -голям брой инфектирани.

В Иркутска област индикаторът е 1,01, в Свердловска област - 1,02, в Московска област, Ростовска област и Красноярски район - 1,03, във Воронежска и Самарска област - 1,05, в Нижни Новгородска област - 1,06. В Москва коефициентът скочи до 1,21, а в Санкт Петербург - до 1,25.

Разпространението на ковид демонстрира какъв брой хора приблизително имат време да заразят един човек, преди да бъдат изолирани. Наред с други критерии, индикаторът беше употребен за установяване на готовността на районите за последователно унищожаване на ограничаващите ограничения, въведени напролет на 2020 година за битка с епидемията. Сега коефициентът се употребява най-вече при оценката на готовността на съставна единица на Руската федерация за осъществяване на всеобщи събития.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР