Разпродажбата на мебели IKEA, която по-рано обяви съкращаване на бизнеса

...
Разпродажбата на мебели IKEA, която по-рано обяви съкращаване на бизнеса
Коментари Харесай

Световна компания разпродава всичко в Русия до 15 август

Разпродажбата на мебели IKEA, която по-рано разгласи редуциране на бизнеса си в Русия, ще завърши на 15 август в 20:00 часа московско време. „ На 15 август 2022 година в 20:00 часа московско време завършва онлайн продажбата на артикули на IKEA за купувачи и на дребно, и на едро. Магазините на IKEA ще останат затворени и ще работят единствено за издаване на авансово направени поръчки, както и връщане и подмяна на артикули “ се споделя в известие на уеб страницата на шведския търговец на дребно.

Поръчките, направени преди края на разпродажбата, ще бъдат обработени и доставени „ през август и септември във времето, контрактувано при поръчка “.

След началото на съветската атака в Украйна, IKEA затвори магазини в Русия и спря доставките. През юни компанията разгласи, че ще понижи мащаба на бизнеса си в страната: ще редуцира част от чиновниците и ще откри нови притежатели за своите фабрики в Ленинградска, Кировска и Новгородска области. Източник на Forbes в компанията означи, че IKEA " не вижда метод да възобнови продажбите " в Русия.

На 5 юли IKEA започва на уеб страницата си ликвидация на домашен артикули, останали в съветските ѝ хранилища. Потребителите съвсем незабавно започнаха да се оплакват от неуспехи в онлайн магазина: породиха проблеми, когато се пробваха да влязат в акаунта си и да запълнят кошницата си.

Вечерта на 7 юли онлайн продажбата на уеб страницата се възобнови, само че купувачите се натъкнаха на претоварване на уеб страницата. На идващия ден компанията разгласи, че продажбите ще бъдат отворени " след уикенда " на 11 юли, само че този ден уебсайтът на търговеца не беше наличен за клиентите. На 18 юли се появи известие, че времето за онлайн извършване на покупки е лимитирано до 10-15 минути.

Сега на уеб страницата на IKEA би трябвало да чакате на опашка, с цел да извършите поръчка. „ Времето за изчакване може да отнеме от няколко минути до повече от час. Не опреснявайте страницата, с цел да запазите мястото си в опашката “, написа на първата страница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР