Разпределителят на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев отнесе сериозно

...
Разпределителят на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев отнесе сериозно
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Сериозно наказание за Георги Братоев от Дисциплинарната комисия на БФВ

Разпределителят на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) Георги Братоев отнесе съществено наказване от Дисциплинарната комисия на БФ Волейбол за неспортменско държание по време на дуела против Монтана (3:2) в отсрочен мач от-4-ия кръг на волейболната Суперлига за мъже, който се игра на 10 февруари в зала “Младост” в Бургас.

“Вчера организирахме съвещание на Дисциплинарната комисия на БФ Волейбол и взехме решение да наложим наказване на волейболиста на Нефтохимик Георги Братоев, по отношение на неговите груби нелоялен прояви, обиди и закани към трети лица пред извънредно доста хора по време на дуела против Монтана в Бургас, който бе излъчен и онлайн в телевизионно предаване. Като се има поради, че Георги Братоев е национал на България и не е дал добър образец, то Дисциплинарната комисия му наложи две санкции:

Спиране на спортни права за 3 срещи от дуелите от Суперлигата на България, както и санкция от 600 лева”, съобщи ръководителят на Дисциплинарната комисия на Българската федерация по волейбол (БФВ) Камен Добрев особено пред Sportal.bg.
“Веднага запознахме с решението си управлението на БФВ, Националната волейболна лига, както и ВК Нефтохимик и Георги Братоев. Решението влиза в действие незабавно, само че предстои на обжалване от Апелативната комисия към БФВ в период от няколко дни. Ако се стигне до такова обжалване, то решението на Апелативната комисия би трябвало да се произнесе до 1 седмица”, добави Камен Добрев.

“Освен това констатирахме, че случилото се на дуела Нефтохимик – Монтана не е разказано от дежурния пратеник на дуела (б.р. Пенчо Ангелов) в отчета му, а също така съдийския отчет е повърхностен. С това може да се занимае Дисциплинарната комисия към Съдийската комисия към БФВ, ние нямаме пълномощия да го правим”, добави ръководителят на Дисциплинарната комисия на Българската федерация по волейбол (БФВ) Камен Добрев особено пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР