Разпределителката на Марица Лора Китипова анализира представянето на тима си

...
Разпределителката на Марица Лора Китипова анализира представянето на тима си
Коментари Харесай

Звездата на Марица: Допуснахме глупави лични грешки

Разпределителката на Марица Лора Китипова проучва представянето на отбора си в мача с Енисей от квалификациите на Шампионската лига, наивно изгубен с 2:3, откакто пловдивчанки водеха с 2:0.

"Тръгнахме доста мощно, изпълнявахме си всички тактически задания и поведохме, тъй като се представяхме доста добре. Не позволявахме на противника да играе, само че след втория гейм нещата се обърнаха. Тогава те започнаха да играят малко повече, тъй като ние им позволихме и от там играта ни падна и по тази причина ни биха. "

"Не е загуба на централизация провалянето ни. Все отново от другата страна има също тим, който проучва, играе, следи мощните и слабите ни страни и концентрира блокадата си там ", съобщи волейболистката пред DIEMA SPORT и показа на какво съгласно нея се дължат проблемите.

"И към този момент ние допуснахме пъклен доста неточности в офанзива, доста леки топки паднаха в полето ни. Не мисля, че казусът беше липса на сработка в офанзива, колкото че допуснахме персонални, глупави неточности. "

"Всяка от нас е играла в огромни тимове, играла е в такива мачове на сходно равнище. Пък и ние упражняваме доста и не мисля, че неналичието на доста мачове от началото на сезона е изиграла някаква роля ", приключи Китипова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР